Consultanta fiscala

Domeniul fiscal este in Romania unul foarte complex, cu legislatie stufoasa, aflata in continua schimbare. Pentru ca o companie sa poata performa in aceste conditii, este necesara o buna cunoastere a fiscalitatii.

Specialistii nostri din societatea Tecor Audit Bucuresti detin o vasta experienta in sfera fiscala, lucrand in domeniu de peste 20 de ani si avand toate calificarile necesare pentru a va oferi cele mai bune sfaturi si solutii, astfel incat compania dvs sa se dezvolte:

Cu ce te ajutam ?

Strategie fiscala

Strategiile financiare reprezinta categoria de strategii cu gradul cel mai avansat de centralizare pentru ca se adreseaza intregii firme si realizeaza legatura cea mai puternica si, uneori, unica in cazul diversificarilor conglomerate.

Identificare risc fiscal

Analiza de risc identifica riscurile fiscale ale contribuabililor, conducand la eficientizarea activitatii de control, astfel fiind controlati doar contribuabilii cu risc fiscal ridicat

Planificare fiscala

Planificarea fiscala este o practica legala, pe care firmele o pot folosi cu scopul de a-si reduce impozitele si taxele. Mai exact, ele pot alege solutia favorabila oferita de legislatia fiscala, cu conditia de a se incadra in limita legii.

Interpretarea legislatiei

Through the use of an automated transaction monitoring and risk management system, a Consulting WP client’s account will never be allowed to reach negative balance.

Corespondenta cu autoritatile fiscale
Asistenta de specialitate in timpul inspectiilor fiscale

Strategy development

Industiile in care activam

Constructii
Vanzari
Farmaceutica
Turism