Proiecte EuropeneFinantare UE

Consultanta in elaborare si implementarea proiectelor europene

Servicii de consultanta in scriere si implementarea proiectelor europene Dezvoltarea firmelor si companiilor din Romania reprezinta un obiectiv ce ar trebui sa preocupe intreaga societate.

misiune

Desi privita in mod peiorativ, societatea de consum este cea care a sprijinit crearea si dezvoltarea celor mai avansate tehnici si tehnologii la nivelul tuturor ramurilor de interes: medicina, educatie, comunicatii, cercetare stiintifica, industria alimentara, industria constructoare etc.

 • Aceasta dezvoltare este sustinuta atat de catre micii intreprinzatori locali, cat si de marile concerne de nivel national. Desi ar putea sa para total diferite, aceste doua zone ale economiei: intreprinderile mici si cele mari au multe puncte in comun, cel care le uneste, insa intr-o maniera permanenta il reprezinta nevoia de finantare.

 

 • Intrata in Uniunea Europeana incepand cu anul 2007, Romania beneficiaza de sprijin Comunitar pentru dezvoltare atat la nivelul resurselor umane, al industrializarii, al dezvoltarii regionale, cat si a educatiei, cercetarii si medicinei. Aces sprijin Comunitar se traduce in fonduri nerambursabile care asteapa sa fie accesate de micii si marii intreprinzatori.

 

 • Pentru a avea acces la aceste fonduri nerambursabile, trebuie depus un efort sustinut si permanent in cercetare si informare in domeniu, realizarea unor strategii si planuri care sa se muleze pe obiectivele stabilite la nivel national, in concordanta cu trendurile de dezvoltare ale tarilor europene.

despre noi

Cu o experienta de 10 ani in domeniul accesarii si implementarii de fonduri structurale, echipa noastra de experti este intotdeauna pregatita sa va ofere consultanta in scrierea de proiecte cu finantare nerambursabila, implementarea proiectelor declarate castigatoare si in elaborarea strategiilor de sustenabilitate.

Compusa din experti contabili cu o experienta profesionala de exceptie, experti achizitie cu un portofoliu impresionant, experti comunicare gata sa va prezinte compania in cel mai atragator mod, experti scriere cereri de fintare, echipa noastra iti va fi mereu alaturi daca te decizi sa iti dezvolti acaferea in celmai eficient mod!

Cu ce te ajutam?

Prognozam si planificam activităţile de contabilitate în colaborare cu conducerea organizaţiei:

 • organizam, instituim si asiguram sistemul informational al evidentei financiar contabile si operative a proiectului
 • stabilim nevoile financiare
 • realizam planificarea fluxului fianciar si asiguram respectarea acestuia
 • coordonam corectitudinea cheltuielilor in concordanta cu bugetul aprobat
 • intocmim rapoartele financiare pe toata durata implementarii proiectului
 • supraveghem deschiderea, reconcilierea si inchiderea conturilor
 • inregistram in contabilitatea proiectului toate operatiunile
 • intocmim si depunem cererile de prefinanatere
 • intocmim si depunem cererile de rambursare
 • intocmim cash-flow-ul proiectului
Vrei mai multe informatii?

Contact us at the Consulting WP office nearest to you or submit a business inquiry online.

In cei peste 5 ani de cand TREND INFORMATICA colaboreaza cu TEKOR AUDIT, firma noastra a beneficiat mereu de servicii de calitate si de promptitudine ireprosabila in rezolvarea chestiunilor legate de auditul financiar, consultanta si contabilitate. Ne bucuram sa ii avem drept parteneri si de acum inainte si ii asiguram de intreaga noastra consideratie.

Daneasa Dan Raul
Software Developer, TREND INFORMATICA

Cauti un consultant ?